Bedrijfsbezoek - Hofmans Interieurbouw- weer zo'n parel in onze gemeente

De VVD gaat elke maand op werkbezoek en op vrijdag 5 november waren we van harte welkom bij Hofmans Interieurbouw aan het Hoogveld 5 in Heijen. Harry Hofmans zwaait de scepter bij Hofmans Interieurbouw en hij leidde ons dan ook vol trots rond in zijn bedrijf.

Hofmans Interieurbouw is een specialist in maatwerk interieurs voor zowel bedrijven als particulieren en ze vervaardigen werkelijk ontzettend mooie interieurs en meubels van hoogwaardige kwaliteit en dat vrijwel allemaal in eigen huis (www.hofmansinterieur.nl).

Onder het genot van een kop koffie kregen we eerst uitgebreid uitleg over allerlei zaken zoals de grondstoffen die Hofmans gebruikt, over de nieuwste ontwikkelingen in de interieurbouw, over de samenstelling van de klantenportfolio en acquisitie van nieuwe klanten, over de manier van werken en de contacten met de gemeente.

Daarna volgde een rondleiding in de werkplaats en die zag er werkelijk spic en span uit! We kregen uitleg over lamineren, houtbewerking, frezen, opslag en samenstellen van onderdelen van de interieurbouw. We kregen daarbij een heel mooi kijkje in de keuken van de interieurbouw en de plannen die Harry heeft voor de toekomst van zijn mooie bedrijf.

Werkbezoeken vindt de VVD van ongelooflijk belang. Het MKB is de motor van onze economie en via de werkbezoeken komen wij als VVD te weten welke mooie bedrijven binnen onze gemeente hun stinkende best doen om er in het geval van Hofmans letterlijk iets moois van te maken. Daarnaast horen we de zaken waar de ondernemers in onze gemeente tegenaan lopen en zaken die voor verbetering vatbaar zijn. 

Kortom: we hebben weer veel gezien en geleerd bij dit bedrijfsbezoek aan Hofmans Interieurbouw, een bedrijf dat pareltjes maakt, maar zeker ook een pareltje is!