Ramon Weren

© VVDGennep2021

Ik ben Ramon, Weren, opgegroeid in Gennep en inmiddels al een jaar of 10 wonend in Heijen. Met mijn 3 pubers. Fijne pubers overigens, want voor mijn werk moet ik veel reizen. En dan is het goed om te weten dat er geen gekke dingen gebeuren, als je weg bent. Thuiskomen in Heijen voelt altijd weer goed, na zo’n zakenreis.

Niet veel tijd voor hobby's dus, met mijn fulltime job en ouderlijke taken. Maar langs de lijn, op het voetbalveld, neem ik zoveel mogelijk tijd voor een training of wedstrijd van de kinderen.

Waarom ik dan toch ook tijd vrij maak voor de VVD? Ik dacht altijd al veel over onze maatschappij, onze gemeente. En toen ik daar recent wat vragen over had, kwam ik voor de antwoorden terecht bij de VVD. Een enthousiaste club, die zich inzet voor de ontwikkeling en het welzijn van de Gennepse gemeenschap.

Ik hoop als lid van de VVD vooral te kunnen bereiken dat de lokale politiek toegankelijker wordt. Zodat beter begrepen wordt hoe en waarom bepaalde besluiten genomen worden.Ik geniet van het wandelen in de bossen, de natuur. Vooral als je daarbij, of daarna, weer mensen ontmoet met wie je een praatje kunt maken.

Dat ouderwetse “ons kent ons” gevoel dus...


Vragen? Neem contact op via fractie@vvdgennep.nl

Copyright VVD Gennep, december 2021