Carlo Nagtzaam

© VVDGennep2021

In december 1961 ben ik geboren te Cuijk, opgegroeid in Oeffelt, en heb ik genoten van het uitgaansleven van Gennep in de jaren 70 van de vorige eeuw. Daarna ben ik gaan wonen en studeren in Nijmegen aan de toenmalige Katholieke Universiteit en na mijn studie teruggekeerd naar Oeffelt. In 1997 heb ik mijn huidige woning in de Spoorstraat te Gennep gekocht waar ik het samen met mijn gezin prima naar mijn zin heb. Ik heb diverse functies in het bedrijfsleven bekleed en heb als internationaal directeur bij een dochter van Nestle in 2004 besloten om samen met een toenmalige leverancier te gaan ondernemen in Nederland. Vooral het vele internationale reizen legde een te zwaar beslag op mijn privé leven en daarnaast was zelfstandig opereren en ondernemen een lang gekoesterde wens.

Als hobby heb ik vooral sport en muziek, Vitesse’08 en de dames van FAST draag ik dan ook meer dan een warm hart toe en ik ben daar dan ook met enige regelmaat te vinden. De Roepaen met zijn culturele activiteiten, vind ik een parel van de gehele streek en moet wat mij betreft niet alleen behouden blijven maar meer ondersteund worden.

Waarom juist nu stemmen op de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen? Er is enorm veel werk te verzetten in onze prachtige gemeente en dat vereist DOENERS en geen lieden die achterover leunend de 4 jaar vol maken. Wij staan bekend om het maken van snelle doch bewuste en verantwoorde keuzes en denken niet in het in stand houden van heilige huisjes. Dat laatste kost de burger vaak onnodig veel geld en dat moet veranderen.


Vragen? Neem contact op via fractie@vvdgennep.nl

Copyright VVD Gennep, december 2021