Doret de Cock

© VVD Gennep

Hoi ik ben Doret de Cock, en sinds 2002 woonachtig in onze mooie gemeente Gennep.
Noem mezelf altijd een “sociaal liberaal”, omdat ik het “socialisme” vanuit “de zorgkant” ook in me heb, maar daarnaast het liberalisme, zorgen voor jezelf door “je eigen broek op te houden”.
Naast dat ik zelfstandig ondernemer ben en eigenaar van 2 zaken, wil ik me graag inzetten voor onze mooie gemeente, de inwoners en met name “de wat oudere inwoners” onder ons.

Ik ben liberaal omdat ik sta voor vrijheid, meningsuiting, “je eigen broek ophouden” en democratie. Gelijkheid, vrijheid, waarde en normen staan bij mij zeer hoog in het vaandel. 

Naast mijn 2 zaken, waaraan ik mijn handen vol heb (als verpleegkundige en als secretaresse) zorg ik ervoor dat ik in goede balans blijf door dagelijks tijd te nemen voor ontspanning met sporten, een wandeling met mijn honden, waardoor ik mijn hoofd weer leeg en alle bezigheden van de dag goed op de rit hou.
Verdere hobby’s in een notendop: tuinieren, lezen, een goed gesprek met een goed glas wijn of Belgisch biertje, met óf zonder een etentje met vrienden/vriendinnen waarmee je van gedachten kunt wisselen en nieuwe energie op doet. Ook het heerlijk thuis voor de buis gevoel met het verstand op nul en mijn blik op oneindig…….doet mij goed. Ik hou van de stilte en rust om me heen. Het wonen in de natuur is me alles en dié rust, het dicht bij de natuur zijn, gééft me rust en draagt bij aan mijn balans.

Vanuit mijn interesses en werkzaamheden als zelfstandig ondernemer, spreekt het eigenlijk voor zich dat mijn interesses binnen de politiek met name liggen in de samenleving en het milieu. Ik wil daarin mijn bijdrage kunnen leveren waarbij ik hoop dat het ook zijn vruchten mag afwerpen en wensen / ideeën en verbeteringen gerealiseerd worden voor onze inwoners van gemeente Gennep. Misschien wat idealistisch, want uiteindelijk kun je het niet iedereen naar de zin maken, maar als ik diverse speerpunten kan en mag realiseren, dan ben ik al DIK tevreden!

Mail

doret.de.cock@vvdgennep.nl

Copyright VVD Gennep, januari 2018