Harry Hofmans

© VVDGennep2021

Mijn naam is Harry Hofmans geboren op 12 december 1979 te Nijmegen.

Tot mijn 15de woonachtig geweest in Overasselt. Samen met mijn broer en ouders zijn we rond 1995 in Ottersum komen wonen, waar mijn vader zijn eigen onderneming meenam.

In Ottersum heb ik bij mijn ouders de gelegenheid gekregen om mijn eigen onderneming in de interieurbouw op te starten. Uiteindelijk heb ik op mijn 27ste mijn onderneming kunnen verhuizen naar een mooi woon/werkpand op het Hoogveld in Heijen. Het bevalt me uitstekend om daar op een plek te wonen en te werken. Op deze locatie in Heijen heb ik de mogelijkheden kunnen creëren om mensen een baan te bieden. Inmiddels heb ik 3 werknemers in dienst uit de regio en zijn wij een erkent leerbedrijf voor nieuwe talenten. Ik probeer ook zoveel mogelijk samenwerking te zoeken met lokale ondernemers en ondernemende mensen. Hierdoor ontstaat een mooi netwerk in de regio, waardoor je een win-win situatie creëert.

Dit sluit aan bij mijn drijfveer om die verbindingen te maken op lokaal niveau, in de gemeente Gennep, tussen bedrijfsleven, verenigingen en bewoners.

Het is belangrijk dat burgers en het bedrijfsleven gehoord worden. Een ieders belang is waardevol en verdient aandacht.

Dat is ook waar voor mij de VVD voor staat. De vrijheid voor individuele wensen en het algehele karakter van doen. In plaats van alleen maar roepen.

Door mijn boeren komaf weet ik dat je met commentaar leveren en niks doen nergens komt.

Dus mouwen omhoog en doen en dat is waar ik voorsta.


Vragen? Neem contact op via fractie@vvdgennep.nl

Copyright VVD Gennep, december 2021