Harald Kroon

Kort even voorstellen: mijn naam is Harald Kroon, in 1968 geboren in Gennep en opgegroeid in Heijen, waar ik nog steeds met heel veel plezier woonachting ben samen met mijn vrouw Ingrid. Ik ben vader van 2 dochters die beide ook woonachtig zijn in Heijen.

Sinds lange tijd ben ik al betrokken (geweest) bij verschillende verenigingen in Heijen: de voetbal- en de tennisclub, maar ook bij carnavalsvereniging De Wortelpin en recentelijk bij de dorpsverenging Héjje Mojjer.

Doordat we vanuit de werkgroep wonen van Hëjje Mojjer steeds meer contacten zijn gaan onderhouden met de verschillende politieke partijen, om de uitdagingen van ons dorp op de verschillende agenda’s te krijgen, ben ik mij ook steeds meer gaan verdiepen in de verschillende lagen van besluitvorming binnen de Gemeente. Vanuit mijn werk ben ik veel onderweg geweest, niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Dit heeft mij doen beseffen hoe bevoorrecht we allemaal zijn om in dit mooie stukje Nederland te mogen wonen. Betekent dit dat er geen uitdagingen zijn? Zeer zeker niet. Dit is ook de reden dat ik mijn steentje bij wil dragen middels mijn VVD-lidmaatschap en als burgerraadslid, omdat ik van mening ben dat iedereen de vrijheid moet hebben op zijn eigen mening en zeker ook zijn eigen beslissingen moet kunnen nemen.

Ik zal mij vooral in gaan zetten op het onderwerp wonen, omdat ik vind dat we de jeugd uit onze mooie gemeente ook de gelegenheid moeten bieden om hier te kunnen wonen en dus werken en recreëren. Dit hebben we ook hard nodig willen we alle faciliteiten in de gemeente op het gewenste niveau houden (of misschien wel naar een hoger plan willen brengen).