Charles Logcher

Mijn naam is Charles Logcher. Ik ben in Alkmaar geboren en kwam na vele verhuizingen, met mijn ouders en later zelf, zo’n 16 jaar geleden in Gennep wonen. En hier blijf ik….!

Die omzwervingen in Nederland en daarbuiten, waren eerst het gevolg van het werk van mijn vader. Maar ook voor mijn eigen werk daarna, ben ik behoorlijk wat keren verhuisd. Eerst heb ik als beginnend fotograaf bij verschillende fotozaken gewerkt en in die periode alle beroepsopleidingen in de fotografie gevolgd. Om vervolgens nog verschillende aanvullende opleidingen en trainingen in management en marketing te voltooien. Uiteindelijk heb ik het grootste deel van mijn werkzame leven als manager bij grote, bekende bedrijven in de foto business gewerkt, zoals Konica en AGFA. Logisch dus dat ik, na afsluiting van mijn carrière daar, Beppie Bosten ben blijven ondersteunen als haar partner bij Foto Bosten.

Nu de fotozaak gesloten is, heb ik tijd om mijn zakelijke en levenservaring in te zetten voor onze mooie gemeente Gennep, als burgerraadslid. Natuurlijk bij de VVD, de politieke stroming die ik van huis heb meegekregen. Ik zal vooral betrokken worden bij het sociaal domein en de dienstverlening.

In de vrije tijd die over blijft, ga ik graag met onze sloep varen, lekker fietsen en zo nu en dan een paar dagen weg, in Nederland of daar buiten. Dat laatste zeker in de winter, lekker skiën in Oostenrijk.