Grensoverschrijdende samenwerking: VVD’er nieuwe voorzitter FDP Goch

Het mag wel worden gezien als een voorbeeld van goede grensoverschrijdende samenwerking: op zaterdag 18 april 2015 is Arie Kerkman namelijk gekozen tot nieuwe voorzitter van de FDP Goch. Op zich klinkt het niet als nieuws, maar wel als je weet dat Arie daarnaast ook actief lid is van de VVD Gennep als secretaris van onze Nederlandse liberale afdeling.

Vol enthousiasme heeft Arie Kerkman zijn benoeming door de leden van de Ortsverband FDP Goch aanvaard:

‘Het is een eer om als Nederlander de voorzitter te mogen zijn van een Duitse afdeling van een belangrijke liberale partij, de FDP Goch. De afgelopen jaren heb ik ervaring mogen opdoen in de lokale politiek van Goch en was ik ook verkiesbaar tijdens de Kommunalwahlen. Nu wil ik vanuit mijn nieuwe functie als voorzitter de FDP Goch verder op de kaart zetten, de mensen nog beter bereiken met ons liberaal geluid en de grensoverschrijdende samenwerking verdiepen.’

Tijdens de ledenvergadering waar vanuit de VVD Gennep beide raadsleden Janine van Hulsteijn en Holger Rodoe aanwezig waren werd afscheid genomen van het voltallige bestuur en werd een nieuw bestuur gekozen. Naast Arie Kerkman als voorzitter zijn gekozen Peter Hohl tot vicevoorzitter, Edith van der Bijl als penningmeester en Renate Kaiser als secretaris.

Namens het bestuur en de fractie van de VVD Gennep wensen wij de FDP Goch veel succes met het nieuwe bestuur!

Marian de Bruijn - StruijkJanine van Hulsteijn
Voorzitter VVD GennepFractievoorzitter VVD Gennep