Bestuursuitbreiding: Bram Nijst

Donderdag 28 mei 2015 heeft de VVD Gennep Bram Nijst benoemd als algemeen bestuurslid. Bram gaat aan de slag met de portefeuille PR en heeft in die hoedanigheid ook een permanente campagne commissie opgericht.

Bram woont nog bij zijn ouders in Ottersum, maar wilt komend schooljaar naar Amsterdam verhuizen. Zijn commissiewerk wordt hierdoor minder makkelijk om voort te zetten, maar kan zich als bestuurslid juist wel beter voor de lokale afdeling inzetten. ‘‘Ik vind echt dat de Gennepse VVD goed bezig is. Dat mag best eens gezegd worden. Ik heb mezelf als grootste doel meegegeven dat we bij de komende verkiezingen gaan groeien in zetels. Wanneer je landelijk misschien wat linkser georiënteerd bent, moet je de VVD in Gennep niet gelijk wegstrepen. Links of rechts handelen is eigenlijk op gemeentelijke schaal niet echt te doen. De Gennepse VVD kijkt meestal op pragmatische wijze naar vraagstukken. We staan voor aanpakken, zuinig met de centen omgaan en ondernemerschap -en daarmee de lokale economie- stimuleren. Dat is wel typisch VVD.’’

Samen met Fred Knigge, Johan Smedema en Berno schouten start Bram deze zomer een permanente campagne commissie. Hiermee willen de 4 een strategie neerzetten waarmee de VVD haar ideeën aan de man kan brengen. ‘‘Het politieke werk is goed, Janine en Holger doen het gewoon erg goed in de raad, gesteund door de gehele fractie. Nu is het alleen nog zaak dat men ook weet waar we voor staan en hoe we tegen zaken aankijken.’’. 

Heb je ideeen of opmerkingen? Mail Bram: bram.nijst@vvdgennep.nl