Verkiezingsprogramma: Grenzeloos Gennep!

Op 21 maart 2018 gaan wij weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. De dag waarop de koers wordt bepaald voor de toekomst van onze gemeente. Er ligt slechts één vraag voor: wat voor gemeente willen we zijn?

Laten we ons inzetten voor een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van de vrijheid die ons land biedt. Waar we zorgen voor de nodige maatregelen om de veiligheid van onze inwoners en ondernemers te bevorderen.

Laten we samenwerken zodat de kansen voor iedereen om mee te doen grenzeloos zijn! Een samenleving waar we elkaar ondersteunen en waar nodig kunnen bouwen op hulp vanuit de gemeente.

Laten we ambities benoemen om onze dorpen en wijken ook in toekomst leefbaar houden. Zodat we uitdagingen bij verkeersproblemen oplossen en dorpsontwikkelingen voortvarend aanpakken.

U, wij en iedereen woonachtig in Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide of ons prachtige buitengebied heeft op 21 maart 2018 de mogelijkheid om zelf te kiezen. Laten we samenwerken voor een gemeente Gennep waar kansen en uitdagingen grenzeloos zijn.

Een grenzeloos Gennep.

Wij zien toekomst in deze gemeente!

U ook?