Kamerlid Nijkerken bezoekt Van Workum

Chantal Nijkerken, Tweede Kamerlid voor de VVD, bezocht Gennep voor een werkbezoek, op initiatief van VVD Gennep en VVD Bergen. Vergezeld door wethouder Janine van Hulsteijn, fractievoorzitter Holger Rodoe en de burgerraadsleden Beppie Bosten en Charles Logcher, werd eerst de van Workum Group op de Grens in Heijen bezocht.

Na de ontvangst met koffie en vlaai door Henk en Anja van Workum, kregen de bezoekers een uitgebreide rondleiding door het bedrijf. De van Workum Group is gespecialiseerd in onderhoud en calibratie van de meest uiteenlopende apparatuur. Maar daarnaast worden ook unieke machines ontworpen en geproduceerd, voor uiteenlopende toepassingen, voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Stuk voor stuk technische hoogstandjes van een innovatief bedrijf. Mooi om binnen de grenzen van Gennep te hebben!

Aansluitend ging het gezelschap een kijkje nemen in Well. Daar gaf VVD Bergen fractievoorzitter Jack Jennissen een uitgebreide toelichting op de energieplannen van de gemeente Bergen. Vanuit de gedachte om in de nabije toekomst volledig en energieneutraal in de eigen energiebehoefte te kunnen voorzien. Een ambitieus plan, dat langzaam maar zeker vaste vorm begint aan te nemen.

Al met al een boeiend en zinvol werkbezoek voor onze gast Chantal Nijkerken, maar zeker ook voor de VVD afdelingen Gennep en Bergen.