VVD Gennep extra beveiligd….

VVD Gennep ging vrijdag 22 november op werkbezoek bij M&M Security.

Eigenaar en oprichter Maurice van den Hoogen ontving wethouder Janine van Hulsteijn, fractievoorzitter Holger Rodoe, de burgerraadsleden Beppie Bosten en Charles Logcher en nog enkele VVD leden.


Maurice vertelde over het ontstaan van zijn bedrijf, na zijn tijd als commando bij de krijgsmacht. Zijn slogan: "als een ex-commando in de beveiliging gaat, staan inbrekers niet te juichen". Maar M&M Security doet veel meer dan het tegen inbraak beveiligen van woonhuizen en bedrijven. Ook bij evenementen zijn ze actief, met bewaking of verkeersregelaars. Winkelcentra, bouwprojecten, ziekenhuizen, bedrijventerreinen, overal zie je de mensen van M&M Security - of juist niet natuurlijk!


Naast M&M Security is er een tweede tak: M&M Security Services. Dat is gespecialiseerd in high-tec bewakingsapparatuur, van slimme camera tot track-and-trace volgapparatuur. Voor de bezoekers ging een wereld open, van wat er allemaal bij veiligheid komt kijken en vooral wat er op dat gebied allemaal mogelijk is.


Maurice, bedankt voor het "kijkje in de keuken" van je gespecialiseerde bedrijf en je uitgebreide, enthousiaste presentatie. Bedankt voor je gastvrijheid….