Ze stonden er gekleurd op, vrijdagmiddag....

VVD Gennep was op werkbezoek bij uwcartridgewinkel.nl in Ottersum, een snel groeiend Internet bedrijf.

Eigenaar Martijn Stroecken ontving raadslid Fred Knigge, de burgerraadsleden Beppie Bosten en Charles Logcher en de VVD leden Antoon Rodoe, Johan en Ela Smedema, Carlo Nagtzaam en Bart Otten.

"De afgelopen jaren is het bedrijf enorm gegroeid", vertelt Martijn. Begonnen in een hoekje van de slaapkamer, via de garage van zijn vader, naar nu een groot en overzichtelijk magazijn. Die uitbreiding was hard nodig om de uitlevering van de dagelijkse stroom van Internet orders te optimaliseren. Het gaat daarbij om een kleine 600 verschillende cartridges, inkt en toners, voor vrijwel alle merken en typen printers.

"De volgende stap was een andere ruimte vinden voor onze kantoor activiteiten", gaat Martijn verder. "Een paar deuren verder vonden we een geschikt pand en van die gelegenheid hebben we meteen gebruik gemaakt om ook een fysieke winkel in te richten".

Magazijn, winkel en kantoor bieden inmiddels plaats aan maar liefst 13 medewerkers. Voor het verpakken en verzenden, de klantenservice -telefonisch of met chatfunctie- en natuurlijk het actueel houden van de website. Een druk, actief en gezellig team. En dus werd het ook een gezellig en vooral interessant werkbezoek.

Martijn en team: bedankt voor de gastvrijheid!