De VVD houdt koers

Op zaterdag 28 februari zijn door het hele land duizenden vrijwilligers van de VVD aan de campagne voor de verkiezingen op 18 maart. Ook in Gennep is de VVD begonnen en heeft als eerste de posters op de verkiezingsborden geplakt. Lijsttrekker voor de VVD Limburg is de ervaren gedeputeerde Twan Beurskens. Hij presenteert de vijf kernpunten van de VVD Limburg in een film op youtube.

We willen als VVD u vragen op 18 maart VVD te stemmen. Niet alleen omdat we Limburg en ons land op koers hebben gebracht en omdat er al zo veel mensen zijn met wie het na de crisis alweer heel erg goed gaat. Zij vragen u vooral ook op de VVD te stemmen omdat er zo veel mensen zijn voor wie dat nog niet zo is. 

Want ook al gaat het steeds beter, de crisis is nog niet voor alle Nederlanders voorbij. Voor hen gaan wij de straat op. Voor de mensen die hun huis straks willen verkopen. Voor de mensen die weer aan de slag willen. De ondernemers die nog net wat meer herstel nodig hebben om weer te groeien. De mensen die betere zorg in de buurt nodig hebben, nu en in de toekomst. Ook zij verdienen het dat wij ons land op koers houden. 

U bent gewend dat er in verkiezingstijd door politici gouden bergen worden beloofd. Wij hebben één belofte: na een paar moeilijke en onzekere jaren, zorgen wij voor een periode van duidelijkheid en stabiliteit. Zodat u de ruimte heeft om te bouwen aan uw leven.

Zet cookies aan om de video te tonen.