VVD Gennep bij Limburgse VVD Campagnedag!

Op 11 augustus had de VVD Limburg de Campagnedag georganiseerd als start van de aankomende Tweede Kamerverkiezingscampagne (TK2012 Verkiezingen). Al vroeg togen de raadsleden Janine van Hulsteijn en Holger Rodoe en onze campagneleider Fred Knigge naar deze bijeenkomst in Roermond.

We werden verwelkomd, met een kop koffie en door onze Limburgse VVD kandidaten Mark Verheijen, Karin Straus en Chantal Nijkerken. De kandidaten Frans Weekers en Erik Koppe konden helaas niet aanwezig zijn in verband met andere verplichtingen. Met zowel Mark Verheijen als Karin Straus hebben we inmiddels een afsrpaak gemaakt, zij komen dus langs in Gennep in de campagnetijd!

Vervolgens begonnen de workshops in het kader van de campagne.

De workshop 'campagnevoeren 2012' werd gegeven door de VVD wethouder van Amsterdam Erik van der Burg en Pim van Strien. Het was een geweldig inspirerende workshop waarbij onze speerpunten voor de TK 2012 Verkiezingen uiteraard de boventoon voerden. Maar waar we ook leuke discussierondjes hadden met humorvolle resultaten!

Ook was er een workshop 'social media en de TK2012 verkiezingen'. We dachten daar als VVD Gennep al behoorlijk bedreven in te zijn, maar we hebben toch weer veel waardevolle en zeer nuttige tips gekregen van communicatieavdiseur Mieke Hees om nog beter gebruik te maken van deze mediavormen.

Als uitsmijter vertelden Chantal en Karin nogmaals waarom zij zich kandidaat hebben gesteld voor de Tweede Kamer, zeer inspirerend om te horen, met name het verhaal van Karin over de emancipatie van het liberalisme was een eye-opener!

Kortom: het was een geweldige ochtend waar we de contacten weer even goed hebben aangehaald, veel kennis hebben opgedaan zodat we nu goed aan de slag kunnen om met de VVD een geweldig resultaat te halen bij de TK2012 Verkiezingen!