VVD Gennep start ook met campagne

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september a.s. zullen alle partijen weer volop bezig zijn met het campagnevoeren. De VVD heeft besloten om op 25 augustus met de verkiezingscampagne te starten. Dus was het vrijdagavond 24 augustus plak en schroeftijd voor ons campagneteam van de VVD Gennep.

Campagneleider Fred Knigge, oud campagneleider Johan Smedema en de raadsleden Janine van Hulsteijn en Holger Rodoe starten dan ook met frisse moed om alle 7 borden in de gemeente te voorzien van VVD posters. Naast posters met de VVD oproep 'Niet doorschuiven, maar aanpakken' hebben wij ervoor gekozen om ook posters van één van de Limburgse VVD kandidaten op de borden te plaatsen. Wij steunen namelijk in het bijzonder tijdens deze campagne het VVD Kamerlid uit Roermond, Karin Straus waarmee wij een heel goed contact hebben en die al vaker op bezoek was in onze gemeente.

Gewapend met een ladder, lijm en accuboormachines ging het team op pad.

Al snel bleek dat de heren niet zo graag op de trap wilden staan dus onze fractievoorzitter, en enige vrouw in het gezelschap, heeft elk bord van zeer dichtbij bekeken! Voor Janine natuurlijk geen probleem, want zeker nu moet je voor de VVD en voor Nederland gewoon aan de slag en niet doorschuiven maar aanp(l)akken. En dat blijf je dan ook doen als het donker wordt en hevige regen opkomt.

Maar nu zijn met gezwinde spoed alle borden voorzien van de mooie en spot on VVD leuzen, dus...

De kop is er af van de campagne en nu op naar een goed resultaat op 12 september voor de VVD zodat we ons 'karwei' af kunnen maken!