Mark Rutte in gesprek met Limburgers op de Floriade

Na de landelijke campagneaftrap van de VVD op 25 augustus gaat de VVD-campagne nu volop van start. We halen alles uit de kast om van de VVD in Limburg de grootste partij te maken. Want het is nu of nooit! Nederland en Limburg staan voor de fundamentele keuze; wordt het doorschuiven of nu aanpakken? We gáán volop aan de bak om de Limburgse kiezer te overtuigen van de noodzaak van het goede VVD verkiezingsprogramma.

Als VVD afdeling Gennep zijn we dan ook bijzonder trots dat bij hoge uitzondering onze Ministerpresident en lijsttrekker Mark Rutte op dinsdag 28 augustus de Floriade in de Regio Venlo zal bezoeken om persoonlijk het gesprek met de Limburgse kiezer aan te gaan. Hij zal die dag een rondgang maken over de Floriade en vervolgens in de setting van dit bijzondere evenement vertellen waar hij naartoe wil met Nederland. Mis deze unieke kans niet om rechtstreeks in gesprek te gaan met onze minister-president over de kansen die de VVD ziet voor de toekomst van Nederland en Limburg.

De avond staat onder leiding van de heer Robert Bouten, vice-fractievoorzitter van de VVD Provinciale Statenfractie en Manager Communication & PR van de Floriade 2012. Mark Rutte is ervan overtuigd dat Limburg hét verschil kan maken op 12 september. Uiteraard zal er vanuit de media ook volop aandacht worden gegeven aan dit evenement met Mark Rutte.

U bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn!

Het programma van deze unieke en openbare avond start om 19.45u en eindigt om circa 21.15u en is natuurlijk voor iedereen gratis toegankelijk. U bent vanaf 19.00u van harte welkom bij de Floriade. Vanuit de centrale parkeerplaats wordt u met een shuttle naar de ingang van het terrein gebracht. Vanaf hier kunt u lopend in een kleine 10 minuten de Theaterheuvel “World Show Stage” bereiken.

Het programma ziet er als volgt uit.

19:00 - 19:45 uur  Shuttlevervoer vanaf centrale parkeerplaats naar ingang Floriadeterrein
19:45 - 20:00 uurOpening en voorprogramma
20:00 - 21:15 uurGesprek met de Ministerpresident
21:15 uurEinde programma

We rekenen op uw komst!