Gennepenaren nemen graag flyer Karin Straus, nr.34

Nadat de VVD Gennep afgelopen week al de campagneborden voor de verkiezingen op diverse locaties in de gemeente had geplaatst, werd op zaterdag 1 september campagne gevoerd op de markt in de Zandstraat en het Europaplein. Daarmee gaf de VVD Gennep in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 12 september a.s. de aftrap voor de plaatselijke campagne in onze gemeente.

Het centrale uitgangspunt van de campagne afgelopen zaterdag 1 september, maar ook komende week zaterdag 8 september en dinsdag 11 september is het VVD campagnepaviljoen op het Europaplein. Vanuit dit paviljoen gingen onze campagneteams door de Gennepse binnenstad om folders en informatie te geven over de VVD standpunten en kandidaten.

Vooral de flyer die VVD kandidaat Karin Straus speciaal voor Limburgers had ontwikkeld werd door veel Gennepenaren graag aangenomen. Ons Tweede Kamerlid uit Roermond en met deze verkiezingen opnieuw prominent Limburger op de VVD kandidatenlijst (op nummer 34) heeft in haar flyer VVD standpunten omgezet naar Limburgse thema’s. Karin richt de aandacht niet alleen op de economie van Limburg maar ook op de toekomst van de zorg.

Tijdens het wandelen door het centrum van Gennep konden onze campagneteams in vele goede gesprekken de VVD standpunten toelichten en verduidelijken. Naast de flyers van Karin Straus konden belangstellenden ook een landelijke VVD flyer en een uitgebreide VVD verkiezingskrant krijgen. Een krant die overigens in het Gennepse bedrijf Janssen/Pers wordt geprint, waarmee de landelijke VVD ook werkplaatsen in onze regio steunt.

Uiteraard heeft de VVD ook leuke promotieartikelen voor geïnteresseerden! Zo werden (vooral aan kinderen) luchtballonnen en VVD pennen verdeeld en gingen de nieuwe magneet-tegeltjes vlot van de hand!

Als U interesse heeft in een van de folders of de verkiezingskrant, kom dan op zaterdag 8 september of op dinsdag 11 september naar ons campagne-paviljoen op het Europaplein of vraag het aan via het contactformulier op deze website.