VVD raadsleden ook buiten Gennep actief

Dat wij, de VVD Gennep, hoog in het vaandel hebben staan om de gemeente Gennep landelijk op de kaart te zetten is een feit. En dit lukt onze VVD raadsleden Janine van Hulsteijn en Holger Rodoe ook bijzonder goed. Beiden hebben zij in de afgelopen twee jaar veel werk verzet binnen en buiten de gemeente Gennep. Werk dat gewaardeerd wordt door mede-liberalen!

Zo mogen wij, de fractie van de VVD Gennep U berichten dat onze fractievoorzitter Janine van Hulsteijn enkele weken geleden de mogelijkheid werd geboden om deel uit te maken van een landelijke werkgroep van de VVD over de bestuurlijke inrichting van Nederland. Een unieke kans voor Janine om zich verder te mogen verdiepen in dit onderwerp dat gezien de uitgangspunten van het regeerakkoord de komende jaren zeer actueel zal blijven. De werkgroep is opgericht door de VVD Bestuurdersvereniging, waar naast alle VVD raadsleden ook burgemeesters, wethouders, Eerste en Tweede Kamerleden, ministers en veel andere bestuurders lid van zijn. Voorzitter van de werkgroep is Ina Adema, burgemeester van Veghel en namens de Tweede Kamerfractie is Pieter Litjens vertegenwoordiger in de werkgroep. Wij wensen Janine veel succes, maar vooral veel plezier bij het werk dat zij gaat doen voor de VVD.

Ander nieuws vanuit onze fractie is het feit dat ons raadslid Holger Rodoe in het bestuur van de JOVD Rijk van Nijmegen c.a. de functie vice-voorzitter met portefeuille promotie en ledenwerving ad interim zal vervullen. Deze functie was beschikbaar geworden doordat de voorganger vanwege persoonlijke omstandigheden moest stoppen met het werk. De leden van de JOVD afdeling mogen op 15 januari 2013 tijdens een ledenvergadering een nieuwe vice-voorzitter kiezen. Holger zal t/m die tijd de taken waarnemen en zich vervolgens ook kandidaat stellen voor de vrijvallende functie. Ook Holger wensen wij veel succes en plezier met deze mooie nieuwe uitdaging!