Nieuwjaarsreceptie VVD Limburg bij VVD Gennep

Vrijdag 11 januari was Gennep even heeft het centrum van liberaal Limburg. De VVD Gennep had namelijk de grote eer gekregen om de Nieuwjaarsreceptie voor de VVD leden van Limburg te organiseren. In de nightclub van Roepaen was vanaf 19.30 uur iedereen van harte welkom en het werd al meteen gezellig druk!

Karin Straus en Janine van Hulsteijn    Tweede Kamerlid Michiel van Veen

Uiteraard waren onze buren van VVD Bergen en VVD Mook, met wie we normaliter de Nieuwjaarsborrel in de kop van Noord Limburg hebben, van de partij. Maar daarnaast kwamen ook leden van ver, tot Brunssum, Heerlen en Maastricht aan toe! Tweede Kamerleden Karin Straus, Michiel van Veen en Mark Verheijen waren ook gezellig van de partij, evenals gedeputeerde Erik Koppe en onze VVD Limburg fractievoorzitter Joost van den Akker en uiteraard het bestuur van VVD Limburg.

De sfeer in nightclub zat er dan ook al meteen gezellig in met op de achtergrond heerlijke live muziek verzorgd door Charl Delamarre en Maurice van Hoek.

Burgemeester Peter de Koning heette iedereen van harte welkom in 'zijn' Gennep. Vervolgens memoreerden Aad Niemer, interim voorzitter van VVD Limburg en Marian de Bruijn, voorzitter van VVD Gennep, de gebeurtenissen van 2012, maar keken vooral vooruit naar 2013.

    Burgemeester de Koning heet de VVD'ers in Gennep welkom

Joost van den Akker, Karin Straus en Mark Verheijen betraden later op de avond gezamenlijk het podium en stonden even stil bij 2012, maar riepen vooral op om werk te maken van Limburg en in 2013 een goede aanloop te nemen naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Daarna initieerde Mark Verheijen een toost  met alle aanwezigen op 2013!

Mark Verheijen, Karin Straus en Joost van den Akker

 Het was een heerlijk relaxte en gezellige avond. De VVD Gennep wil bij deze iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en tot gauw!

Burgemeester de Koning en Edith de Koning in gesprek met Wim van der Kwast en John Niessen