Training door Tamara Venrooy en Eric van der Burg

Op zaterdag 23 februari organiseerde de VVD Gennep een training in ons mooie stadhuis op de Markt. De training moet worden gezien als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.

De trainers van de dag waren Tamara Venrooy, vice-fractievoorzitter van de VVD Tweede Kamerfractie en Eric van der Burg, VVD wethouder in Amsterdam. Beide hebben een schat aan ervaring met betrekking tot voorbereiden op verkiezingen en campagne voeren.

Roger Engelberts

Maar de aftrap van de dag werd verzorgd door Roger Engelberts van Imagro. Roger gaf een zeer inspirerende speech over imago, houding, keuzes en hield ons een spiegel voor. Alle aanwezigen werden hier zeer door geinspireerd, zeker ook Tamara en Eric.

Vervolgens namen Tamara en Eric het stokje over en begon de inhoudelijke VVD training voor leden van de VVD Bergen, Boxmeer, Cuijk en natuurlijk Gennep.

Tamara Venrooy en Eric van der Burg

Natuurlijk gaan we niet in op de inhoud van de training, dat wordt namelijk wel duidelijk bij de aanstaande verkiezingen! Maar de training op zich verliep in een heerlijke informele relaxte sfeer waarbij de aanwezigen ontzettend veel hebben opgestoken!

Na afloop werden zowel Tamara als Eric bedankt door de VVD Gennep met een uniek cadeau. Zij ontvingen namelijk een originele drukplaat van de laatste uitgave van het lijfblad van de VVD de 'Liber' die wordt gedrukt door Janssen Pers in Gennep.

Roger, Tamara en Eric, namens de VVD Gennep nogmaals hartelijk dank voor jullie inspirerende training!