Uitbreiding Gezondheidscentrum Willem Boyeweg 120

Het gezondheidscentrum aan de Willem Boyeweg 120 in Gennep herbergt momenteel meerdere eerste lijnszorgaanbieders in een zeer attractieve setting. Het gaat zo goed dat er zich inmiddels al meerdere potentiele huurders hebben gemeld. Daarom wil de eigenaar ID-Design het gezondheidscentrum gaan uitbreiden op een aanpalend stuk grond.

Wat de VVD betreft een prima initiatief met als gevolg meer arbeidsplaatsen in Gennep en nog meer aanbieders van eerstelijns zorg. Maar helaas, de gemeente Gennep werkt niet zo bar mee aan de realisatie van de uitbreiding.

Reeds medio 2011 en ook in 2012 heeft de VVD Gennep al uitgebreid aandacht besteed aan deze mogelijke uitbreiding. Op verzoek van de VVD is het zelfs behandeld in een commissievergadering en hebben we het college gemaand een positieve grondhouding aan te nemen ten opzichte van deze aantrekkelijke plannen voor Gennep.

Inmiddels is het 2013 en is het nog steeds niet geregeld.... Reden voor ondernemer mevrouw Gerry Verbeek om alle raads- en commissieleden van Gennep uit te nodigen voor een bezichtiging van het centrum en tevens een uitleg te krijgen over de uitbreidingsplannen.

Op 27 februari toog ik namens de VVD fractie dan ook naar de Willem Boyeweg en wat schetste mijn verbazing? Ik was en bleef helaas het enige raadslid dat gehoor had gegeven aan de uitnodiging..... Dat gaf een rijkelijk genant gevoel.

Evengoed ben ik zeer hartelijk ontvangen en heb ik een leuke en informatieve rondleiding gehad door het bedrijf en daarnaast hernieuwd kennis gemaakt met de uitbreidingsplannen voor het centrum.

Inmiddels is het college voortvarender aan de slag met dit dossier en hoopt de ondernemer aan het einde van deze maand duidelijkheid te krijgen of en zo ja wat er allemaal mogelijk is.

De VVD blijft dit uiteraard volgen en zal u op de hoogte houden! Ondernemers die in de huidige tijd willen en kunnen uitbreiden verdienen immers onze steun en geen tegenwerking!