VVD Gennep presenteert concept verkiezingsprogramma

De VVD Gennep heeft op donderdag 31 oktober het concept verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 gepresenteerd. Hierin stelt de partij de onderwerpen werk, mobiliteit, veiligheid en financiën centraal.

Aanbieden Concept-verkiezingsprogrammaLijsttrekker Janine van Hulsteijn met penningmeester José Roovers en voorzitter Marian de Bruijn

Tijdens de ledenvergadering kregen de aanwezige leden alle ruimte om hun ideeën en toevoegingen kenbaar te maken. Zij onderstreepten de vier centrale onderwerpen werk, mobiliteit, veiligheid en financiën waarmee de VVD Gennep zich kan onderscheiden ten opzichte van de overige politieke partijen in de gemeente. De leden waren zeer enthousiast over het gepresenteerde concept en zij zien uit naar campagne met deze speerpunten van de VVD Gennep!

    

Lijsttrekker en voorzitter van de programmacommissie Janine van Hulsteijn: ‘Na hard werken heeft de programmacommissie met trots het programma aan de Algemene Ledenvergadering gepresenteerd en het is vervolgens met veel enthousiasme door onze leden ontvangen. Wij vinden de onderwerpen werk, mobiliteit, veiligheid en financiën essentieel voor een goed functionerende gemeente en daarom staan deze punten centraal. Het is een concept programma waarmee ik de VVD Gennep heel graag wil vertegenwoordigen in de campagne 2014. Er is een sterke liberale visie zichtbaar die de VVD de komende jaren duidelijk in onze gemeenteraad wil inbrengen.’

Voor het zomerreces hebben de leden al Janine van Hulsteijn als onze lijsttrekker en kandidaat-wethouder gekozen en nu is dus ook het concept verkiezingsprogramma klaar. De leden van de VVD Gennep zullen zich vervolgens tijdens de volgende vergadering eind november gaan buigen over de definitieve kieslijst waarna deze samen met het definitieve verkiezingsprogramma gepresenteerd wordt. Daarnaast is natuurlijk het campagneteam al druk doende met de voorbereiding voor de verkiezingen die op 19 maart 2014 zullen plaatsvinden.

Wilt u een bijdrage leveren aan een meer liberale gemeente Gennep? Dan bent u van harte welkom! Neem daartoe contact op met onze voorzitter Marian de Bruijn.