Oppositieborrel ook in 2014 een succes!

De jaarlijkse oppositieborrel van de VVD en de PvdA heeft ook in 2014 weer het politieke jaar in de gemeente Gennep ingeluid. Op vrijdag 3 januari 2014 kwamen alle fractie- en steunfractieleden van de twee oppositiepartijen uit de gemeenteraad van Gennep bijeen om gezamenlijk het nieuwe jaar te beginnen bij Café de Mouter.

Wat in 2012 was begonnen en meteen een groot succes bleek en dus sindsdien jaarlijks plaatsvindt, is daarmee uitgegroeid tot een echte traditie van VVD Gennep en PvdA Gennep. Het werd ook dit jaar weer een lange avond/nacht waar werd teruggekeken op de resultaten die wij als oppositie in het afgelopen jaar konden bereiken. Uiteraard werd onder het genot van drankjes en hapjes ook vooruit gekeken naar de te komen gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 en de Europese verkiezingen.

Naast alle politieke onderwerpen was er vooral veel ruimte om met elkaar over persoonlijke gebeurtenissen uit 2013 te spreken. Voor de een was het een succesvol jaar, voor de ander wellicht een jaar met hoogtepunten en dieptepunten. De vriendschappelijke band tussen VVD en PvdA fractie maakt het mogelijk om over al deze zaken open te spreken en elkaar nog beter te leren kennen. Een belangrijke basis voor het vertrouwen dat er tussen onze twee fracties al sinds het begin van deze raadsperiode bestaat.

Een gezellige avond die ook in toekomst als jaarlijkse traditie zal plaatsvinden – maar na de verkiezingen hopelijk niet meer als ‘oppositie’-borrel! Want gezamenlijk kijken wij uit naar de verkiezingen en willen de fracties van VVD en PvdA er een goed en vruchtbaar jaar 2014 en succesvolle verkiezingen van maken!

Eenieder die helaas niet aanwezig kon zijn bij de borrel wensen wij – Janine, Holger, Theo, Luc en Arno – alsnog een gelukkig en gezond jaar 2014! En wij hopen met z’n allen op uw stem op 19 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen!