Liberale vrouwen lijsttrekker in de regio!

Het was wel een heel bijzondere en unieke bijeenkomst afgelopen vrijdag 31 januari 2014 in Boxmeer. Op uitnodiging van de VVD Boxmeer waren alle vrouwelijke lijsttrekkers uit de regio Noord-Limburg en Land van Cuijk bijeen gekomen. Naast onze eigen lijsttrekker Janine van Hulsteijn waren hierbij aanwezig Judith Logtens (VVD Boxmeer), Ingeborg de Barbanson (VVD Venray), Liesbeth van Heeswijk (VVD Cuijk) en Eva Eigenhuijsen (VVD Grave).

Daarnaast was ook wethouder en lijsttrekker Wouter Bollen van de VVD Sint Anthonis aanwezig. Hij wilde juist van deze kanjers weten hoe hij meer vrouwen uit zijn gemeente bij de politiek kan betrekken.

De reactie van Janine op deze bijeenkomst was kort en krachtig: ‘Een unieke bijeenkomst gehad met de Liberal Ladies! Allemaal vrouwelijke VVD lijsttrekkers uit onze mooie regio! Hilarisch, gezellig en bovenal zeer nuttig!’

Uiteraard was er ook tijd om met de VVD Venray over de het actuele onderwerp ambtelijke samenwerking Gennep-Venray te spreken. In goed overleg werd kort de stand van zaken besproken. De politiek in Venray werd afgelopen week bijgepraat over de plannen tot een onderzoek en in Gennep zal dit onderwerp komende maandag in de commissie Bestuur en Organisatie aan de orde komen.

Zoals altijd: nog veel meer foto's staan op onze facebook pagina!