VVD-huis met Kamerleden Van Veen en Verheijen

Voor het eerst in het 40 jaar bestaan van de VVD Gennep is er een VVD-campagnehuis voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Gennep. Het VVD-campagnehuis is gevestigd in het voormalige pand van ABN AMRO aan de Spoorstraat 115 in Gennep. De officiële opening was op maandag 5 februari door VVD Tweede Kamerlid Michiel van Veen.

Zowel VVD Gennep lijsttrekker Janine van Hulsteijn als Michiel van Veen maakten van het openingsmoment gebruik om kort stil te staan bij de komende gemeenteraadsverkiezingen en het belang van een grotere VVD in de gemeente Gennep. Beiden onderschreven de noodzaak van een écht liberaal geluid dat de VVD kan leveren in onze gemeentelijke samenleving. Vooral gezien de financiële omstandigheden van de gemeente Gennep met in 2013 zelfs liquiditeitsproblemen is het voor lijsttrekker Janine van Hulsteijn logisch dat de VVD nu aan zet is om bestuursverantwoordelijkheid te dragen. Samen met veel enthousiaste VVD’ers wil Janine ervoor zorgen zoveel mogelijk stemmen te halen op 19 maart 2014. Juist nu is een stem op Janine en de VVD dus een goede keuze!

Een kleine verrassing was er ook nog: VVD Tweede Kamerlid Mark Verheijen liep toevallig langs het campagnehuis toen die maandagmiddag op weg was naar een afspraak in Gennep. Uiteraard kwam ook hij even langs om met Janine en de andere aanwezigen een kop koffie te drinken en bij te praten sinds het recente werkbezoek met hem aan CenterParcs afgelopen week.

Met het VVD-campagnehuis gaat de VVD Gennep dus de verkiezingsstrijd tegemoet om op straat actief campagne te voeren. Maar daarnaast is het vooral de bedoeling om naar de burgers toe te gaan en ze meer mogelijkheden te bieden om met de VVD te praten over actuele onderwerpen en dingen die hun persoonlijk raken. Wij willen zo een koppeling maken tussen onze campagne en het initiatiefvoorstel burgerparticipatie van onder andere de VVD om burgers meer te betrekken bij de politiek en de besluitvorming in de gemeenteraad. Iedereen is dus welkom in ons campagnehuis om hoer met de VVD kandidaten van gedachte te wisselen. De openingstijden van het campagnehuis treft u binnenkort aan op deze website en bij het campagnehuis zelf. Juist Nu tot gauw!