VVD loopt mee met de geitenboer!

De VVD Gennep is regelmatig op bezoek bij lokale ondernemers om een kijkje te nemen in de keuken en te praten over actuele onderwerpen die bij hun spelen. Daarnaast wil de VVD ook zelf meewerken en dus waren wij afgelopen zaterdag 22 februari met een hele groep mensen aanwezig bij geitenboerderij Melis in Heijen.

Onze lijsttrekker Janine van Hulsteijn was nog geen vijf minuten binnen of ze zat al met een rode overall aan bij de lammetjes, die pas enkele dagen geleden waren geboren. Meteen ook de rest van de ploeg er achteraan en in de verschillende hokjes met lammetjes om ze te leren zelfstandig te drinken. Een taak om warm te worden op de vroege ochtend maar desalniettemin een heel belangrijke taak voor het ontwikkelproces van de toekomstige melkgeiten.

Aansluitend ging de hele groep verder naar de grote stal om daar de melkgeiten te voeden. Ook dit vooral een leuke en gezellige taak waar wij met z’n allen veel plezier bij hadden en waar de handen even lekker uit de mouwen gingen!


Veel indrukwekkender was de plotselinge geboorte van een tweeling waarbij onze lijsttrekker Janine van Hulsteijn de boer moest assisteren. Voor ons allemaal, maar zeker ook voor Janine een bijzonder werkbezoek waar wij veel nieuwe ervaringen hebben opgedaan!