Europadag: VVD Gennep start campagne

Ondanks het tegenvallende weer ging vandaag ook bij de VVD Gennep de campagne voor de komende Europese verkiezingen van start. Juist nu had de VVD Gennep ervoor gekozen om vandaag, 9 mei 2014 – de jaarlijkse Europadag – de posters van onze kandidaat voor het Europees Parlement op de gemeentelijke verkiezingsborden te plaatsen.

De VVD Gennep is trots om de enige Limburgse VVD kandidaat voor het Europees Parlement – Joost van den Akker – te kunnen ondersteunen bij zijn ambitie om vanuit plek 7 op de VVD-lijst naar Europa te gaan. Voor de VVD en voor Limburg! Joost staat voor: Europa waar nodig, maar wél gedragen door de burgers!

Joost van den Akker (Maastricht) is fractievoorzitter van de VVD Statenfractie in Limburg. Hij is woordvoerder financiën, internationalisering, provinciale wegen, rail en openbaar vervoer. Vanuit deze positie wil Joost duidelijk maken dat de verkiezingen niet alleen over Europa, maar vooral over de toekomst van Nederland en het welvaren van onze burgers gaan.

“Wat wij willen met Nederland, kunnen wij vaak niet meer alleen realiseren. Dat is wat ons betreft de nuchtere boodschap die we zullen uitdagen. Deze ‘nieuwe nuchterheid’ komt wat ons betreft in plaats van abstracte ‘voor-tegen’ of ‘meer-minder’-discussies. Het gaat erom wat je voor Nederland en voor Limburg wilt bereiken. Daar knokken we voor in Maastricht, Den Haag en Brussel!” Dit is wat Joost van den Akker samen met VVD Tweede Kamerlid Mark Verheijen onlangs over de verkiezingen uitlegde in dagblad de Limburger.