Ledenvergadering VVD Gennep kiest nieuwe voorzitter en penningmeester

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VVD Gennep op 5 november hebben de leden een nieuwe voorzitter en penningmeester gekozen.

Geruime tijd voor de ledenvergadering hadden mevrouw Marian de Bruijn-Struijk en mevrouw José Roovers-Monchen aangegeven, dat zij met hun functies als voorzitter respectievelijk penningmeester wilden stoppen.

Marian de Bruijn is sinds het midden van de tachtiger jaren actief voor de VVD Gennep geweest. Ze was o.a. meerdere jaren gemeenteraadslid. Ook heeft ze vele jaren bestuursfuncties binnen de VVD Gennep vervuld. De laatste jaren was ze de voorzitter van onze afdeling.

José Roovers heeft sinds de negentiger jaren van de vorige eeuw de afdeling actief ondersteund. Ze was o.a. burgercommissielid. Ook zij was vele jaren lid van het bestuur van de afdeling. De laatste jaren was ze de penningmeester van onze afdeling.

Marian de Bruijn en José Roovers hebben er actief voor gezorgd, dat 6 jaar geleden de afdeling een doorstart kon maken.

De leden hebben Berno Schouten gekozen als nieuwe penningmeester. Berno is al meer dan een jaar bestuurslid en werd in dit jaar door José ingewerkt als haar opvolger. Door zijn financiële achtergrond is Berno de ideale persoon voor deze functie.

Holger Rodoe is gekozen als nieuwe voorzitter. Door zijn raadslidmaatschap heeft hij zeer goede contacten in de gemeente en in de provincie Limburg. Door zijn werk heeft hij uitstekende contacten binnen de landelijke VVD.

Deze contacten zijn de komende tijd belangrijk omdat de landelijke VVD haar partijstructuur wil veranderen en moderniseren. De leden van de VVD Gennep willen deze verandering opnemen en intensiever gaan samenwerken met de andere VVD afdelingen in de Maasduinen en het Land van Cuijk.

Tijdens de ledenvergadering werd Arie Kerkman officieel bevestigd als secretaris van de afdeling. Ook Arie is al meer dan een jaar lid van het bestuur en had inmiddels binnen het bestuur de rol van secretaris al op zich genomen.